Speel het spel: ‘Kies je weg’Anoiksis is een vereniging voor mensen met schizofrenie of chronische psychose. Zij zet zich onder andere in voor lotgenotencontact voor mensen met een psychotische kwetsbaarheid en de naastbetrokkenen. Vorig jaar heeft de vereniging een spel ontwikkeld; ‘Kies je weg.’ Het doel van dit spel is om contact te maken. En om lotgenotencontact te verdiepen en te vernieuwen.
Bij dit spel zijn er geen winnaars of verliezers. Wat je wint is contact. Het spel kan gespeeld worden door een groep van minimaal 2 tot maximaal 10 personen. Mensen kunnen elkaar leren kennen op verschillende niveaus: Van ‘Houd je van honden of van katten?’ tot ‘Ben je altijd verantwoordelijk voor je eigen gedrag?’ Het spel bestaat uit een spelbord met verschillende pleinen, kaartjes met opstekers die je aan een medespeler kunt geven en paskaarten voor als je een vraag niet wilt of kunt beantwoorden.


Interesse in het spel?
Onze regiocoördinatoren komen met het spel naar uw instelling en begeleiden het spel. Wilt u meer weten dan kunt u contact opnemen met Anoiksis op telefoonnummer 030-254 61 13 of mail naar anoiksis@anoiksis.nl. Op www.anoiksis.nl kunt u bovendien alle ‘ins en outs’ vinden over het spel ‘Kies je weg’.

Geen opmerkingen: