Durfjijmetmij volgend jaar?





Samen met iemand iets beleven en genieten van het leven. Wie wil dit nu niet! Maar hoe ontmoet je anderen? Dit kan lastig zijn. Vaak is de omgeving waarin we leven beperkt, we durven niet zo snel met anderen een praatje aan te knopen en we weten niet wat er voor leuks er te beleven is in de eigen buurt.


Daarom zijn Parnassia en Stichting Anton Constandse druk bezig met het ontwikkelen van de contactsite www.durfjijmetmij.nl. Op deze site kunt u zelf op zoek naar nieuwe vrienden, een date of een relatie. Inschrijven is  gratis. Bent u ingeschreven dan kunt u aan de slag en een profiel aanmaken. Bent u een man of vrouw? Wat is uw leeftijd? Wat zijn uw hobby’s? En naar wat voor iemand bent u op zoek? Dit kunt u beschrijven in een oproep. Hieronder een eenvoudig voorbeeld: “Ik ben op zoek naar een maatje om gezellig mee te praten en leuke wandelingen mee te maken. Ik hou van een spelletje kaarten en ik zou het ook leuk vinden samen een keer uit eten te gaan.” 


Zo kunt u helemaal naar eigen wens uw profiel aanmaken en dan gaan mailen of chatten met andere mensen op de site en wie weet ontstaat er een match! Op de site staat ook een uitgebreide Uitkalender met allerhande uitjes in en om Den Haag. Hier kunt u zoeken naar een leuke activiteit in de omgeving. Vindt u het erg lastig om contact met iemand anders te leggen en wilt u daar wat handvatten bij? Er staan uitgebreide tips op de site voor het geslaagd leggen en onderhouden van een contact. Maak hier gebruik van!

Kan iedereen zich inschrijven?
Nee, om uw privacy op de site te beschermen, hebben we een voorwaarde. U moet in zorg zijn bij Parnassia of Stichting Anton Constandse. Dit controleren we bij ontvangst van uw inschrijfformulier. Uw persoonlijke gegevens, het zogenaamde profiel, maakt uzelf. En dit is alleen toegankelijk voor uzelf door in te loggen. Zo hoeft u ook niet bang te zijn dat iedereen uw profiel kan lezen. Ook medewerkers van Parnassia of Anton Constandse hebben geen toegang tot uw persoonlijke gegevens op de site.

Kan ik me nu al inschrijven?
Nee, nog even geduld. www.durfjijmetmij.nl gaat volgend jaar de lucht in. Op 14 februari 2012 - Valentijnsdag - is het openingsfeest. U bent van harte uitgenodigd op het feest. Noteer de datum alvast in uw agenda!

Meer weten?

Voor meer informatie over deze nieuwe ontmoetings- en relatiesite  kunt u bellen met Peggy Van Droogenbroeck, projectleider durfjijmetmij.nl, via telefoon 070-391 67 53.

Geen opmerkingen: