Uitgaan zonder beperkingen bij CONNECT Den HaagCONNECT (voorheen REAKT)  is onderdeel van de REAKTGROEP en heeft vier locaties in Den Haag: De Brink, Het Sterhuis, Johannes van Duuren en Platinaweg.

Op deze locaties heerst een gezellige en ongedwongen sfeer. U kunt hier terecht voor het simpelweg drinken van een kopje koffie en het lezen van de krant. Maar ook als u deel wilt nemen aan een leuke activiteit, dan kan dat. U kunt hierbij onder meer denken aan creatieve of sportieve activiteiten. Maar breng ook eens een bezoek aan het Cieretheater in Voorburg of ga eens naar het maandelijkse ‘Chillen in café de Vinger’ in het centrum van Den Haag. (Over de laatste twee activiteiten meer elders in deze nieuwsbrief.) Kortom, het aanbod is breed en voor elk wat wils.
Wist u dat CONNECT een eigen kunstproject heeft, Anders Bekeken genaamd? En dat de Vriendendienst van CONNECT u kan helpen om een geschikt maatje voor u te vinden voor het ondernemen van leuke uitjes?

Er is gelukkig veel mogelijk, ook als u te maken heeft met psychische problematiek. Dan kan ook u uitgaan zonder beperkingen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij CONNECT en de adresgegevens van de locaties? Kijk dan op www.connect.reaktgroep.nl of bel naar 0182-563300. Let wel: Iedereen is welkom op de inloop van de locaties. Voor het deelnemen aan activiteiten heeft u een indicatie nodig.  

Geen opmerkingen: