Uit de praktijk: Wat begon met een cursus, mondde uit in een huwelijk.
De cursus Health-4-you bij Parnassia was het startpunt voor de relatie van Dave Troch (43 jaar) en Patricia Blok (36 jaar). Beiden namen zij deel aan deze Health-4-you training en zij bleken elkaar heel aardig te vinden. “Het was eigenlijk liefde op het eerste gezicht”, vertelt Patricia. “Dave viel extra op omdat hij altijd zo attent was en voor iedereen in de groep koffie verzorgde,” vult Patricia aan. Dave viel op zijn beurt voor Patricia vanwege haar vrolijkheid en omdat het zo’n lekkere kletskous is.

Positief resultaat Health-4-you cursus
Het stel heeft enkele moeilijke jaren achter de rug, maar gelukkig gaat het nu al lange tijd goed. Dave en Patricia voelen zich geholpen door de goede behandeling bij Parnassia en de juiste medicatie tegen psychotische klachten. Naast de liefde heeft de cursus voor hen een positieve uitwerking gehad doordat zij zijn afgevallen. Ook vonden ze de cursus beiden een prettige manier om onder de mensen te zijn. Ze bleven samen afspreken om te wandelen en andere leuke dingen te ondernemen.

Nu hebben zij dan ook nog het grote geluk bij elkaar gevonden. 1 oktober van het afgelopen jaar zijn zij in het huwelijksbootje gestapt! Ze vormen nu al een compleet gezin, samen met Monique (12), de dochter van Patricia.

Dus Dave en Patricia: Van harte gefeliciteerd en heel veel geluk!

Geen opmerkingen: