Komt u het vrijwilligersteam van stichting Kompassie versterken?Bent u een cliënt in de geestelijke gezondheidszorg en wilt u met uw ervaring anderen helpen? Dan nodigt stichting Kompassie u uit om langs te komen! De stichting Kompassie is het steun- en informatiepunt voor GGZ-cliënten in Den Haag. Kompassie doet het werk vanuit een mooie en gezellige winkel aan de Regentesselaan.

Raad en daad
Bij Kompassie staan vrijwilligers de cliënt te woord en zoeken samen met de cliënt heel concreet naar oplossingen voor zijn of haar problemen. Cliënten kunnen terecht met vragen over financiën, uitkeringen en (huur)schulden. Ook vragen over rechten en plichten, bejegening en hulp bij het weer op orde brengen van administratie zijn de stichting niet vreemd. Daarnaast biedt Kompassie ook gewoon een luisterend oor voor wie zijn of haar verhaal kwijt wil. De vrijwilligers bieden ondersteuning, geven advies en kunnen cliënten, als dat nodig is, naar andere instanties verwijzen of daarbij bemiddelen.

Als vrijwilliger bij Kompassie staat u er niet alleen voor, maar kunt u rekenen op steun van collega-vrijwilligers en op die van Hatice Duran, die fulltime aanwezig is als werkbegeleider. Wilt u ons team van vrijwilligers voor één of twee dagdelen per week komen versterken? Dan nodigen we u van harte uit voor een kennismakingsgesprek bij interim-manager Huub Donken of Hatice Duran. Dus kom langs in onze winkel aan de Regentesselaan 108, of neem telefonisch contact op T (070) 427 32 40.

Kompassie biedt u: zinvol vrijwilligerswerk, een leuke werksfeer, een aardige vergoeding, ondersteuning en begeleiding.

Geen opmerkingen: